Japanse douchetoiletten: dat zit lekker hygiënisch!

Natuurlijk doet een gewoon toilet wat het moet doen. Maar wil je de beleving in het kleinste kamertje aangenamer én hygiënischer? Vraag ons dan alles over Japanse douchetoiletten. Want we zijn gek op wc-wellness. Steeds meer mensen vragen ons douchetoiletten ‘Japanse stijl’ te installeren.

Douchetoilet: weg met papier

Heb je je twijfels over de hygiëne van toiletpapier? Het kan inderdaad beter, bijvoorbeeld met een waterstraal en droogfunctie. Met water reinigen gebeurt grondig, verfrist op een natuurlijke manier en geeft je een ‘pas gewassen’ gevoel.

Douche-wc’s, ook met afstandsbediening

Op een douchetoilet ‘Japanse stijl’ zit je lekker hygiënisch. We tonen je graag de mogelijkheden, onder meer voor water waarvan de temperatuur aanpasbaar is. Wat dacht je van de keuze tussen zitvlakdouches, comfortdouches en ladydouches? En dan hebben we het nog niet over de afstandsbediening.

Waar breng je een behoorlijk deel van je leven door? We gaan het antwoord hier niet vermelden, maar je weet wat we bedoelen. Kies nu voor méér wc-wellness!

Interesse in een Japans douchetoilet?

van sanitair, badkamer, wc, centrale verwarming en Japanse douchetoiletten?

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de regio van Tienen, Aarschot, Leuven en Diest

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens