Badkamers en sanitair, van a tot z afgewerkt

Op zoek naar een professionele partner voor de installatie van alles wat met sanitair, wc en badkamer te maken heeft? Je kunt bij ons terecht voor het volledige plaatje: zowel de plaatsing in nieuwbouw als de renovatie of uitbreiding van bestaande installaties.

Laat je sanitair schitteren

Sanitair wordt intensief gebruikt. Zowel in badkamers, keukens als wc’s moet het feilloos werken. Maar ook de stijl en technieken van sanitair evolueren. Daarom heeft ook het sanitair in jouw woning op tijd een update nodig. Wij zorgen ervoor dat het overal werkt én schittert zoals het hoort. En wil je oplossingen voor regenwaterrecuperatie of waterontharding? Ook daarvoor klop je bij ons aan.

Vraag ons alles voor je badkamer

Stel: je droomt van een moderne inloopdouche met ingebouwd kraanwerk. Of van een aparte badkamer voor de kinderen. En misschien een gloednieuwe jacuzzi om zorgeloos te ontspannen.

Leg je badkamerdromen voor aan ons. Wij maken ze waar en installeren van a tot z – en alle letters ertussen. Dus ook: badkamermeubelen, nieuwe verlichting, tussenwandjes, wand- en vloertegels, schilderwerk en volledige badkamerrenovatie … Dankzij onze coördinatie en ons vakmanschap groeit jouw badkamer uit tot een pareltje.

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de regio van Tienen, Aarschot, Leuven en Diest

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens