Badkamers en sanitair, van a tot z.

Op zoek naar een professionele partner voor de installatie van alles wat met sanitair, wc en badkamer te maken heeft? U kunt bij ons terecht voor het volledige plaatje in zowel nieuwbouw als de renovatie of uitbreiding van bestaande installaties.

Laat uw sanitair schitteren

In onze woningen gebruiken we intensief het sanitair. We verwachten dat we vlot warm water hebben in de badkamer en keuken, en dat toiletten feilloos werken. De stijl en technieken van sanitair evolueren snel en bieden een steeds groter comfort thuis. Als loodgieters zorgen wij ervoor dat uw sanitaire installatie schittert zoals het hoort. We zorgen er ook voor dat u kunt afrekenen met kalkaanslag op en in uw kranen en leidingen door efficiënte waterontharders. Wilt u bovendien regenwater recupereren door een deel van het sanitair hierop aan te sluiten, ook daarmee helpen we u. Maak een afspraak met ons en we komen tot bij u.

Wij installeren jouw droom.

Stel: u droomt van een moderne inloopdouche met ingebouwd kraanwerk. Of van een aparte badkamer op maat van de kinderen. Of misschien zelfs een gloednieuwe jacuzzi om zorgeloos te ontspannen. Het hoeft niet bij een droom te blijven.

Leg uw badkamerdroom voor aan ons en wij maken ze waar! We installeren van badkamermeubelen over nieuwe verlichting, tussenwandjes, wand- en vloertegels, tot schilderwerk… Dankzij onze coördinatie en ons vakmanschap groeit uw badkamer uit tot een pareltje en ziet u uw droom verwezenlijkt.
Bij het ontwerpen van de badkamer, al is het nu nieuwbouw of renovatie, luisteren we naar uw budget en wensen en kijken wat binnen het beoogde budget mogelijk is. Samen zoeken we naar de mooiste en kwalitatiefste oplossing. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de wijde regio rond Tienen (+-50km).

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens