Passie en vertrouwen: dat zijn wij

Het zal je meteen opvallen als je met ons praat. Wij houden met hart en ziel van ons vak als installateur van cv en sanitair. Hoe dat komt? Op een kruispunt in ons leven hebben we – onafhankelijk van elkaar – voor dezelfde richting gekozen. Lees ons verhaal.

Laurent

Laurent

Studeerde journalistiek en verzeilde in een bank. Tot hij na enkele jaren besefte dat hij daar weinig rendeerde. Hij schoolde zich om tot installateur van cv en sanitair. Geïnspireerd door zijn leraar startte hij op zelfstandige basis. Al snel werd hij bekend als ‘Loodgieter Laurent’, een man met passie voor zijn vak, bouwend op het vertrouwen van zijn klanten. Toen de zaken zo goed liepen dat hij aan uitbreiding begon te denken, liep hij in een sanitairhandel Joris tegen het lijf. Een toevalstreffer met grote gevolgen.

Joris

Heeft een sportopleiding achter de rug en werkte een tijdje in een magazijn. Stilaan begon hij daar tot de inventaris te behoren. Uit interesse begon hij een avondopleiding sanitair en chauffage. En van de ene dag op de andere lanceerde hij zich als loodgieter en verwarmingsinstallateur. Als chauffagist-loodgieter houdt Joris van het sociale contact en de dankbaarheid – zelf noemt hij het ‘liefde’ – van zijn klanten. En hij is geïnteresseerd in nieuwe producten … Zo kwam hij in die sanitairhandel Laurent tegen en ontstond een nieuw bedrijf. Want Laurent + Joris = Lauris.
Joris
Dylan

Dylan

Werkt al sinds zijn negentiende in de sector van sanitair en cv. Deed ervaring op bij grote toeleveranciers en distributeurs. Daardoor weet hij waar, hoe snel en voor welke prijs materiaal te koop is. Heb je het bij andere loodgieterbedrijven moeilijk om iemand te bereiken? Niet bij Lauris, want Dylan is je aanspreekpunt en plant alle opdrachten nauwkeurig in.

Gun je sanitair en cv degelijk onderhoud

Of wil je een onderhoudscontract op maat ? Ook dat kan.

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de regio van Tienen, Aarschot, Leuven en Diest

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens