Passie en vertrouwen: dat zijn wij

Het zal je meteen opvallen als je met ons praat. Wij houden met hart en ziel van ons vak als installateur van cv en sanitair. Hoe dat komt? Op een kruispunt in ons leven hebben we – onafhankelijk van elkaar – voor dezelfde richting gekozen. Lees ons verhaal.

Laurent

Laurent

Laurent studeerde journalistiek uit interesse in het reilen en zeilen in de sportwereld. Toch belandde hij in de stabiele banksector. Na enkele jaren voelde hij dat z'n verhaal daar ten einde was en schoolde hij zich om tot installateur van cv en sanitair. Geïnspireerd door zijn leraar Geoffrey startte hij op zelfstandige basis. Al snel werd hij bekend als ‘Loodgieter Laurent’, een man met passie voor zijn vak, bouwend op het vertrouwen van zijn klanten. Toen de zaken zo goed liepen dat hij aan uitbreiding begon te denken, liep hij in een sanitairhandel Joris tegen het lijf. Een toevalstreffer met grote toekomstperspectieven.

Joris

Joris is een sportieve vent en heeft een sportopleiding achter de rug. Uit interesse en goesting in het ondernemen begon hij een opleiding in sanitair en chauffage. Daarna lanceerde hij zich als loodgieter en verwarmingsinstallateur. Als chauffagist-loodgieter houdt Joris van het sociale contact en de dankbaarheid – zelf noemt hij het ‘liefde’ – van zijn klanten. Hij is graag gezien in Tienen en staat altijd klaar voor wie hem belt. En zo kwam hij op die dag in die sanitairhandel Laurent tegen en ontstonden de plannen voor een nieuw bedrijf. Want Laurent + Joris = Lauris.
Joris

Gun je sanitair en cv degelijk onderhoud

Of wil je een onderhoudscontract op maat ? Ook dat kan.

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de wijde regio rond Tienen (+-50km).

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens