Vakmannen nodig voor sanitair of centrale verwarming?

Heb je een loodgieter of installateur van centrale verwarming nodig die je écht kunt vertrouwen? Van wie je weet dat je ook in de toekomst op hem een beroep kunt doen ? Welkom bij Lauris, weldoeners voor water en warmte.

Neem contact op met Lauris

We zijn er elke werkdag tussen 8 en 20 uur. Ook tijdens het weekend kun je ons bereiken.

Je weet wanneer we langskomen

Dankzij onze centrale planning komen onze vakmannen op het gewenste tijdstip langs.

We voeren installatie of herstelling perfect uit

Zo ben je zeker dat alles werkt of weer werkt zoals het hoort.
Daar doen wij het voor!

In de regio Tienen, Leuven, Diest (en daarbuiten)

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de regio van Tienen, Aarschot, Leuven en Diest. Maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld in Overijse, Hoeilaart en Tervuren, zijn we actief.

We richten ons met opzet tot deze regio in Vlaams-Brabant om de verplaatsingen tussen de verschillende interventies en installaties zo kort mogelijk te houden. Ook zo doen we iets aan het milieu.
Lauris sanitair en verwarming
Onderhoudscontract Lauris

Altijd zeker zijn van herstelling en onderhoud?

Zorg ervoor dat je sanitair altijd in orde blijft en dat je cv-installatie onderhouden is conform de wetgeving. Lauris biedt je daarvoor verschillende onderhoudscontracten aan die zowel bange momenten als hoge kosten voorkomen.

Onderhoud, herstelling of installatie…

van sanitair, badkamer, wc, centrale verwarming en Japanse douchetoiletten?

Lauris team

Mannen met een missie

Laurent, Joris en Dylan willen dat je het goed hebt. Dat je elke dag kunt rekenen op een perfect werkend sanitair. Dat je geniet van een compleet ingerichte badkamer.
Dat je thuis in een aangenaam woonklimaat kunt leven. Ja, zelfs dat je vol trots op je eigen Japanse douchetoilet troont. 

Het bedrijf

Lauris BV

Bij Lauris installeren en repareren we sanitair, badkamers en cv-installaties in de regio van Tienen, Aarschot, Leuven en Diest

Partner van Hansgrohe

Contactgegevens